Panoramahuvud PA-20

Sirui Panoramahuvud PA-20

Artikelnummer: 1011128
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Platta med dubbelt säkerhetssystem, som kan fästas direkt på ett stativ för 360 grader panorering - eller placeras på toppen av en kulled och förvandla det till ett panoramahuvud med nivåjustering. Basen passar direkt på alla Sirui-kulleder med snabbkoppling och vid montering direkt på stativ eller enbensstativ.

Egenskaper
- Dubbla säkerhetslås på övre snabbfästet
- Mjuk panorering 360°
- Ingraverade gradtecken
- Inbyggt vattenpass
- Arca-Swiss-kompatibelt snabbfäste
- Basplatta med Arca-Swiss standard
- Panoreringslåsning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.