Skaarhoj Color Fly w/Blue Pill Inside
Artikelnummer: 1055464

Skaarhoj Color Fly w/Blue Pill Inside

Kompromisslös kontrollpanel som enkelt hanterar flera kameror samtidigt

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Inbyggt Blue Pill
  • Tydliga OLED-skärmar
  • Unika fyrvägsknappar
48 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Color Fly w/Blue Pill Inside är din kompromisslösa multikamera kontrollpanel som ger dig innovativ iriskontroll med motoriserade faders. Du får den taktila positionsfeedbacken från den klassiska iris-joysticken men kan enkelt hantera 4-8 eller fler kameror från samma kompakta panel. Color Fly kan både användas separat och ingå i ett större Mega Panel system. 

Fördelar

  • Inbyggt Blue Pill
  • Tydliga OLED-skärmar
  • Unika fyrvägsknappar 

Inbyggt Blue Pill

Denna produkt kommer med inbyggt Blue Pill vilket innebär att hårdvaran i ett Blue Pill flyttas in i din handkontroll istället för att kombinera ett fristående Blue Pill med en UniSketch-panel. Nettoresultatet är detsamma, men med några givna fördelar: Fördelen med ett inbyggt Blue Pill är att du, till samma kostnad, har allt i en enhet - men du kan inte njuta av funktionerna från UniSketch längre.

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.