Takfäste CL F75 inkl släde Silver

SMS Takfäste CL F75 inkl släde Silver

Artikelnummer: 551935
599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
SMS Aero Light är våran nya enkla och statbila takstativ för projektorer upp till 12 kg. Stativet har en bred skåra i bakkant där man döljer kablarna som kommer ner från taket till projektorn. Stativet kan enkelt kapas till den längd som passar bäst.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.