Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kortläsare SF3 Series CFast 2.0 Thunderbolt 3

Sonnet Kortläsare SF3 Series CFast 2.0 Thunderbolt 3

Artikelnummer: 1034867
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Professionell för två CFast 2.0-kort med Thunderbolt 3

Sonnet SF3 ger dig möjlighet att ladda in data i full hastighet från två stycken CFast 2.0-kort samtidigt

Fördelar:

  • Dubbla kortplatser.
  • Full hastighet från båda korten.
  • Tåligt aluminiumchassi.
  • Skyddad kabel.
  • Ingen extern ström behövs.

Med SF3 kan du ladda in dina filer från två stycken CFast 2.0-kort i full hastighet samtidigt, samtidigt. Tack vare Thunderbolt 3 kan kortläsaren nå en maxhastighet av över 1000MB/s, vilket räcker för att täcka den maximala hastigheten från två st 540MB/s CFast 2.0-Kort. Thunderbolt 3 anslutningen gör det även möjligt att köra kortläsaren i maximal hastighet utan behov av extern ström.

Läsaren har ett chassi i aluminium med kabelns anslutning skyddas genom att vara placerad inne i kortläsaren. Detta minimerar risken för brott i anslutningen mellan kabel och kortläsare. Genom att öppna kortläsaren på baksidan kan du byta ut din Thunderbolt 3 kabel vid behov.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.