Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cybershot DSC-RX10

Sony Cybershot DSC-RX10

Artikelnummer: 1007779
  • 1" sensor med ett objektiv motsvarande 24-200 mm eller 8,3x zoom.
  • Konstant ljusinsläpp på f/2,8 genom hela zoomen.
  • Fotografera RAW-bilder i 10 bilder per sekund.
  • Filma i FullHD med 60 bilder per sekund.
7 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Cybershot DSC-RX10
Minneskort Secure Digital 16GB SDHC Extreme
UV-filter MC 370 slim 62mm
7 848 SEK7 878 SEK
Cybershot DSC-RX10
Kamerabatteri NP-FW50
Softavtryck 11 mm röd
8 554 SEK

Scandinavian Photo om Cybeshot DSC-RX10
"En perfekt kamera för Hobby/Fritids-fotografen som vill ha allt i ett!, men ändå ställer krav på kvalitet och skärpa! Kamerans enkla och logiska funktioner tillsammans med objektivet med omfånget 24-200 tecknar in det mesta man behöver som fotograf, och man slipper krånglet med att byta objektiv!

Kameran har en stor en-tums sensor som ger dig ett mycket bra dynamiskt omfång + att den fungerar mycket bra i dåligt ljus. Sedan har den också ypperligga videoegenskaper. Rekommenderas varmt!"
// Tom Hedin, Bankeryd


Sony Cybershot DSC-RX10
RX10 är en kompaktkamera med mycket power! Den har en stor 1" BSI-CMOS sensor med en ljusstark f/2,8 optik. Kameran har en lång zoom på 8,3x vilket motsvarar 24-200mm i 35mm formatet. Processorn som sitter i kameran (Bionz X) är samma som sitter i Sony's spegellösa fullformatskameror, A7 och A7r och ger bättre brusreducering och skärpa. Utöver detta har kameran även en tiltbar 3,0" LCD-skärm, elektronisk sökare, Wi-Fi/NFC så att du kan dela dina filmer och bilder till sociala medier och styra din kamera från en smartphone. Självklart filmar den även i Full HD - 1920 x 1080, 60p.

Funktioner
Seriebildstagning med 10 bilder per sekund
Wi-Fi och NFC
Sökare
3,0" LCD-skärm med 1,228 miljoner punkter, tiltbar
Inbyggt 3-EV ND filter

Lagring
Filerna lagras på externt SD/SDHC/SDXC-kort eller Memorystick.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.