Kampanj

FE 24-105mm f/4 G OSS

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS

Artikelnummer: 1036641
  • Mångsidigt zoomomfång på 24-105 mm och en konstant bländare på f/4.
  • Passar för många olika ändamål, som landskap, natur, porträtt, resor och stadsfotografering.
  • Utrustat med FN-knapp, vädertätning och bildstabilisering.
12 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony Winter CashbackFå 2000,- tillbaka!

Under hösten och vintern får du 2 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För fullständig information om kampanjen klickar du på "läs mer". Cashbacken gäller t.o.m. 15/1 - 2022.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

FE 24-105mm f/4 G OSS
UV-filter Pro Nano HUC 77mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 77mm
15 170 SEK
FE 24-105mm f/4 G OSS
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 77mm
Bakre objektivlock ALC-R1EM (E-mount)
13 748 SEK

Allroundobjektiv med E-mount för fullformat

Med ett stort zoomomfång och en brännvidd på 24-105mm passar detta objektiv för många olika fototillfällen, allt från landskapsbilder med vidvinkel till porträtt och andra situationer som kräver ett teleobjektiv.

Egenskaper:

  • För fullformatssensor
  • Stort zoomomfång
  • Konstant bländare f/4
  • Närgräns på 38 cm
  • Bildstabilisator
  • Låg vikt

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS är anpassad för fullformatskameror med E-mount objektivfattning. Den låga vikten på 663 gram och det stora zoomomfånget gör att det det till ett bra allroundobjektiv som kan följa med på många olika fototillfällen. Objektivet är även väderskyddat för att klara tuffa förhållanden.

Närgränsen är på 38 cm och objektivet har inbyggd bildstabilisering som gör det lättare att få skarpa bilder även vid full inzoomning. Den maximala bländaren på f/4 är konstant genom hela zoomomfånget. Med knappen på sidan av objektiv kan du temporärt avaktivera autofokusen.

Levereras med:

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.