Kampanj

FE 24-105mm f/4 G OSS

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS

Artikelnummer: 1036641
  • Mångsidigt zoomomfång på 24-105 mm och en konstant bländare på f/4.
  • Passar för många olika ändamål, som landskap, natur, porträtt, resor och stadsfotografering.
  • Utrustat med FN-knapp, vädertätning och bildstabilisering.
12 970 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony Winter CashbackSpara 1100,-

Just nu får du pengar tillbaka när du köper produkter från Sony! Denna cashback går att kombinera med andra erbjudanden. Kampanjen gäller t.o.m. 31/1-2021.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

FE 24-105mm f/4 G OSS
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 77mm
UV-filter Pro Nano HUC 77 mm
14 512 SEK14 759 SEK
FE 24-105mm f/4 G OSS
UV-filter L395 SMC 77 mm
Bakre objektivlock ALC-R1EM (E-mount)
13 538 SEK13 708 SEK

Allroundobjektiv med E-mount för fullformat

Med ett stort zoomomfång och en brännvidd på 24-105mm passar detta objektiv för många olika fototillfällen, allt från landskapsbilder med vidvinkel till porträtt och andra situationer som kräver ett teleobjektiv.

Egenskaper:

  • För fullformatssensor
  • Stort zoomomfång
  • Konstant bländare f/4
  • Närgräns på 38 cm
  • Bildstabilisator
  • Låg vikt

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS är anpassad för fullformatskameror med E-mount objektivfattning. Den låga vikten på 663 gram och det stora zoomomfånget gör att det det till ett bra allroundobjektiv som kan följa med på många olika fototillfällen. Objektivet är även väderskyddat för att klara tuffa förhållanden.

Närgränsen är på 38 cm och objektivet har inbyggd bildstabilisering som gör det lättare att få skarpa bilder även vid full inzoomning. Den maximala bländaren på f/4 är konstant genom hela zoomomfånget. Med knappen på sidan av objektiv kan du temporärt avaktivera autofokusen.

Levereras med:

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.