Kampanj
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Artikelnummer: 1055457

Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II

Otroligt skarp och ljusstark normalzoom till Sony FE

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Lika snabbt och ljusstarkt vid alla brännvidder
 • Smidig, och tyst autofokus - perfekt vid filmning
 • Utvecklat för dagens högupplösta kameror
27 180 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sony FE 24-70 f/2,8 GM II är ett utmärkt standardzoomobjektiv med E-fattning från Sony. Det är konstruerat för att ge en jämn, snabb och kontinuerlig autofokus för filminspelning med minimerad brännvidds-, fokus- och axelförändring vid zoomning, vilket ger bättre bildkvalitet. Sony 24–70 mm-objektivet är även utrustat med en konstant f2,8-bländare som erbjuder högre bildkvalitet och perfekta funktioner, särskilt för filminspelning och stillbilder i fullformat.

Fördelar

 • Utvecklat för dagens högupplösta kameror
 • Lika snabbt och ljusstarkt vid alla brännvidder
 • Smidig, och tyst autofokus - perfekt vid filmning
 • Damm- och fukttålig konstruktion
 • Konstant max-bländare på f/2,8 genom hela zoomintervallet

Avancerad optisk design

Den avancerade optiska designen inbegriper två ED-element (Extra Low Dispersion), två Super ED-element, två XA-element (Extreme Aspherical) och tre asfäriska element säkerställer enastående upplösning i det här G Master-standardzoomobjektivet med en konstant f/2,8-bländare som ger hög upplösning från hörn till hörn och vacker bokeh. Det här är ett enastående objektiv i fullformat från Sony som är perfekt för att ta stillbilder, skapa innehåll och spela in videor. 

Vädertätat zoomobjektiv med E-fattning från Sony                

Vackra och jämna bakgrunder

Den cirkelformade bländaren med 11 bländarlameller på G Master 24–70 mm-objektivet från Sony med konstant f/2,8-bländare skapar vackra, cirkulära bokeheffekter med oskärpa i bakgrunden.

Snabb och exakt autofokus

Med fyra linjära XD-motorer (Extreme Dynamic) med komplex struktur får du snabbare och mer exakt fokusering för filmskapande och fotografering. Med det här standardzoomobjektivet missar du aldrig ett fototillfälle.  

Fantastisk klarhet oavsett väder

En konstant max-bländare på f/2,8 i hela zoomintervallet ljusstyrkan på en jämn nivå även när du ändrar brännvidd. Det främre elementet på detta G Master-objektiv från Sony är försett med en fluorbeläggning som stöter bort vatten, olja och andra föroreningar och är enkelt att torka av för att få bort smuts och fingeravtryck. En damm- och fukttålig konstruktion samt flexibla reglage gör det här G Master-objektivet från Sony perfekt för de mest utmanande situationerna – både inomhus och utomhus. Den är även kompatibel med brännviddsförändringsfunktionen.

Levereras med:

 • Motljusskydd (ALC-SH168)
 • Främre objektivlock (ALC-F82S)
 • Bakre objektivlock (ALC-R1EM)
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn