Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FE 50mm f/1,8

Sony FE 50mm f/1,8

Artikelnummer: 1026183
  • Fast normaloptik för fullformatskameror
  • Ljusstark med bländare f/1.8
  • Väldigt lätt och kompakt
2 699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

FE 50mm f/1,8
UV-Filter 49mm PD WMC
Polarisationsfilter cirkulärt 49mm
3 654,25 SEK3 873 SEK
FE 50mm f/1,8
Väska Lens Case Duo 5 grön
Främre objektivlock ALC-F49 49 mm
3 007 SEK

Sony FE 50mm f/1,8

Detta ett mycket lätt normalobjektiv som kombinerar hög prestanda och liten storlek. Objektivet passar utmärkt för dig som vill isolera och framhäva dina motiv mot bakgrunden, skapa vacker bakgrundsoskärpa eller fotografera när det är dåligt med ljus.

Objektivet passar Sonys kompakta systemkameror med fullformatssenor i A7-serien och A9 men även på Sonys kompakta systemkameror med APS-C-sensor. På en Sony med APS-C-sensor motsvarar objektivet ca 85mm och blir då ett utmärkt porträttobjektiv.

Fördelar:

  • Kompakt och lätt att ta med
  • Hög ljusstyrka ger kort skärpedjup
  • Skarpa bilder med mycket bakgrundsoskärpa

Den optiska konstruktionen består av ett asfäriskt linselement som effektivt kompenserar för aberration och ger dig vackra och krispiga bilder.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Främre objektivlock
  • Bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.