E 50mm f/1,8 OSS svart

Sony E 50mm f/1,8 OSS svart

Artikelnummer: 1006615
  • Smidigt porträttobjektiv med hög ljusstyrka för APS-C.
  • Motsvarar 75 mm.
  • Bildstabilisering motverkar skakningsoskärpa.
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Sony E 50mm f/1,8 OSS svart

Ett ljusstarkt objektiv, perfekt för porträtt och vardagsfotografering. Den stora bländaren ger snygg bakgrundsoskärpa (bokeh). Bildstabilisering ger stadiga bilder vid handhållen kamera och autofokusen är tyst och snabb.

Fördelar:

  • Motsvarar 75mm
  • Hög ljusstyrka
  • Bildstabilisering
  • Hög skärpa
  • Kompakt och lätt

Motsvarar 75mm

Objektivet motsvara 75mm, en brännvidd som passar utmärkt för porträtt, men också många andra situationer. Brännvidden tillsammans med den höga ljusstyrkan gör att du kan få fram krämig bakgrundsoskärpa och effektivt isolera ditt motiv mot bakgrunden.

Hög ljusstyrka

Den stora bländaren på f/1,8 bidrar i hög grad till det korta skärpedjupet och fina bakgrundsoskärpan, men också till att få möjligheten att fotografera i sämre ljus och med snabbare slutartider.

Bildstabilisering

Bildstabiliseringen hjälper till att reducera oskärpa i bilden som uppstår av att kameran rör sig när du fotograferar, något som blir väldigt påtagligt i lite mörkare inomhussituationer eller på kvällen.

Hög skärpa

Fast optik utan zoom och med hög ljusstyrka har fördelen att kunna leverera hög skärpa. I kombination med det korta skärpedjupet som objektivet kan skapa kan skärpan upplevas ännu bättre.

Kompakt och lätt

Objektivet är lätt och smidigt att ta med, perfekt för resor eller andra tillfällen då du inte vill bära på tunga saker, men ändå kunna komma hem med bilder av riktigt hög kvalitet.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd ALC-SH116
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.