Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Extern batteriadapter FA-EBA1 till HVL-F60RM

Sony Extern batteriadapter FA-EBA1 till HVL-F60RM

Artikelnummer: 1038661
3 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Öka antalet blixtar och minska laddningstiderna på Sony HVL-F60RM

FA-EBA1 används ihop med Sony HVL-F60RM för att reducera uppladdningstiderna till ca 0.6s vid full effekt och ökar antalet blixtar från en laddning till ca 660. Påsen som ingår kan användas för att hänga FA-EBA1 på stativet eller blixten.

Fördelar:

  • Ger kortare laddningstider
  • Ökar antalet blixtar från en laddning
  • Drivs av 8 stycken AA-batterier

Levereras med:

  • Batteriadapter
  • Batterihållare
  • Påse

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.