Sony Mygga ECM-44BMP
Sony Mygga ECM-44BMP
Artikelnummer: 302598

Sony Mygga ECM-44BMP

Mygga ECM-44BMP

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
2 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
ECM-44 är en prisvärd myggmikrofon, lämplig för alla typer av röster. Den ger ett bra ljud och används ofta i företagspresentationer och tv-produktion. Den finns i fyra olika versioner, men denna ECM-44BMP har en 3,5 mm-kontakt med skruvgänga.

Smidig att använda
ECM-44 är ett prisvärt alternativ till vanliga handhållna mikrofoner, och att vara "hands-free" gör det möjligt för användaren att fokusera på framförandet istället för på tekniken.

Professionellt intryck
Vare sig man står framför en kamera eller vid en presskonferens så ger det ett mer professionellt intryck med användandet av en trådlös utrustning, dessutom i ett så litet format som en myggmikrofon.

Enkel att använda
Det kan ofta vara svårt att få till en bra ljudupptagning av röster men ECM-44 hjälper till att ge ett bra resultat. Denna mikrofonkapsel är tillverkad för att på bästa vis fånga människoröster genom sitt frekvensupptagningsområde, med en "topp" på de rätta ställena.

Levereras med:
  • Puffskydd
  • clip
  • fodral

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.