sp.tech Polarizer 58mm MRC CPL B270
sp.tech Polarizer 58mm MRC CPL B270
Artikelnummer: 1056530

sp.tech Polarizer 58mm MRC CPL B270

Cirkulärt polarisationsfilter, 58mm

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Förstärker färgerna i bilder och videor
 • Reducerar reflektioner och blänk
 • Fotografera genom glas och vatten

Välj variant

939 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
sp.tech polarisationsfilter är ett filter som tar bort reflektioner från blanka, icke-metalliska ytor och hjälper dig att få mer färgmättnad i bilden. Fotograferar du natur- och landskapsbilder är polfilter ett måste i kameraväskan. Filtret har ett B270 Schott-glas och flera Nano Multi Layer Coatings för maximal optisk prestanda. Upptäck skillnaden som ett polarisationsfilter gör med ditt content.

Fördelar

 • Finns i storlekarna 46–95 mm
 • Ger ökad färgmättnad
 • Reducerar reflektioner genom blanka ytor
 • Underlättar fotografering genom glas och vatten
 • Tar bort solstick från exempelvis löv
 • Minskar ljusinsläppet med ett steg
 • Skyddar objektivets frontlins

Öka färgmättnaden i ditt content

Ett polarisationsfilter består av två ringar – ena ringen är gängad för att skruvas fast på objektivet med den andra kan snurra fritt utanpå för att du ska kunna vrida på polfiltret tills du uppnår önskad effekt. Använd ett polarisationsfilter för att förstärka färgmängden i bilder och videor, för att du ska få färger som återspeglar det du ser med blotta ögat. Fotograferar du löv eller annan grönska ger filtret en ökad färgmättnad och mer kontrast i din bild eller video. Vill du få en mer dramatisk och intesiv himmel? Använd sp.tech polarisationsfilter för att framhäva molnen och det blåa i himlen får en mörkare ton. 

Minska reflektioner i glas och vatten

Ta bilder eller filma genom glas och vatten med polarisationsfiltret för att få ett klarare resultat. Filtret reducerar blänk och underlättar att fotgrafera igenom blanka ytor, som exempelvis glas eller vatten. Filtret kan även användas för att reducera solblänk och dagg kan filtreras bort beroende på hur filtret roteras.

Reptåligt, vatten- och oljeavvisande filter

sp.tech polarisationsfilter är tillverkat av tyskt högkvalitativt optiskt B270 German Schott-glas, med hög optisk prestanda. Filtret har flera Nano Multi Layer Coating och IR-beläggning som skyddar mot infrarött ljus. Glaset i filtret är reptåligt och är vatten- och oljeavisande. Filterramen är tunn, stark och har en slimmad design som motverkar vinjettering.

Levereras med

 • sp.tech Polarizer MRC CPL B270
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn