SP Streamer Kit Pro V1
SP Streamer Kit Pro V1
Artikelnummer: 1060610

SP Streamer Kit Pro V1

Maxat streamingpaket för proffs

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Enastående bildkvalitet
  • Ljud- och ljuskvalitet i världsklass
  • Optimera arbetsflödet med en stream deck
14 890 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Lyft din streaming till proffsnivå med detta paket anpassar för du som är vad vid att streama innehåll. Med en kraftfull kamera fullspäckad med smarta funktioner kommer du kunna streama med högsta kvalitet. LED-belysningen ger det perfekta ljuset och med en förstklassig mikrofon med boomarm får du ljudkvalitet i världsklass. Optimera ditt arbetsflöde med en stream deck och växla enkelt mellan scener, justera ljud, aktiver ljus och mycket mer samtidigt som du streamar. Med detta paket får du allt du behöver för att maximera din kreativitet och leverera streams av allra högsta kvalitet till din publik. 

Paketet innehåller 

  • 1 st Sony ZV-E10L + 16-50mm f/3,5-5,6 
  • 1 st Godox LED E-Sports ES45 Kit 
  • 1 st Ulanzi LS11 Camera Desk Mount 
  • 1 st Sennheiser Profile USB + low profile microphone arm 
  • 1 st Elgato Stream Deck MK.2 
  • Tillbehör som följer med: Vindskyddspäls, adapter till vindskyddspäls, Batteri NP-FW50, strömadapter, strömkabel, axelrem, USB-A till USB-C-kabel (USB 2.0), bordsstativ, USB-kabel, 1,2m, förvaringspåse, skrivbordshållare, USB-C-kabel, kom igång-guide och Sony Nätadapter AC-PW20 Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn