Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans

Sunbounce Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans

Artikelnummer: 1027711
2 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Transparent

Sun Swatter är en stor diffusor med halvtransparent tyg. Den kan monteras på en bom och påminner då om en stor flugsmälla.

Diffusortyget är uppspänt i en aluminiumram med möjligheten att montera på en bom. Perfekt för att diffusera starkt solljus och ge en mjukare kontrast. Sun Swatter Pro är stor nog för att mjuka upp ljuset till en helkroppsbild.

Levereras med:

  • Duk 120x186cm

OBS. Ram ingår ej.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.