OB-4 väska, svart

Teenage Engineering OB-4 Mesh Bag Black

Artikelnummer: 1049443
  • Skräddarsydd väska i mesh som inte påverkar ljud
  • Slitstarka remmar i nylon med aluminiumdetaljer
  • Extra förvaring för kablar och smartphone

Välj färg

990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

OB-4 mesh bag

Skräddarsydd väska anpassad för OB-4 där framsidan och botten på väskan är tillverkad i ett lager av mesh för att inte påverka ljudet. Den har slitstarka remmar i nylon med detaljer i aluminium och fack på baksidan för förvaring av kablar, din smartphone eller andra mindre föremål. Väskan rymmer också en 13” bärbar dator.

Fördelar

  • Skräddarsydd väska i mesh som inte påverkar ljud
  • Slitstarka remmar i nylon med aluminiumdetaljer
  • Extra förvaring för kablar och smartphone

Levereras med

  • OB-4 mesh bag

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.