Dubbelt upp av trådlösa högtalaren OD-11

teenage engineering OD-11 Stereo set White

Artikelnummer: 1050610
 • Paket med två trådlösa stereohögtalare i klassisk tidlös design
 • Koppla samman flera högtalare i ett multiroomsystem
 • Kompatibel med de flesta musiktjänster
 • Spela musik från instrument, skivspelare, spelkonsoller eller TV
 • Modern teknologi för kraftfull ljudupplevelse
19 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

OD-11 Stereo set White
OP-1
Audio cable reg right angle
33 775 SEK
OD-11 Stereo set White
Audio cable reg 750 mm
PO-133 Street Fighter + CA-X Red
20 680 SEK
Med OD-11 Stereo Set får du ett paket med två trådlösa stereohögtalare i klassisk tidlös design. OD-11 är en rekonstruerad version av OD-11 Ortho, den klassiska högtalaren tillverkad 1974 av Stig Carlsson. Det är en trådlös högtalare som är gjord för att spela musik från alla dina enheter och den har ett varmt och naturligt ljud som så ofta benämns som det välkända ”Carlsson sound”. OD-11 är högtalaren för dig som vill ha ett modernt musiksystem i klassisk look.

Fördelar

 • Paket med två trådlösa stereohögtalare i klassisk tidlös design
 • Koppla samman flera högtalare i ett multiroomsystem
 • Kompatibel med de flesta musiktjänster
 • Spela musik från instrument, skivspelare, spelkonsoller eller TV
 • Modern teknologi för kraftfull ljudupplevelse

Tidlös design från 1974

Designen bakom OD-11 började sin historia redan på 50-talet då Stig Carlsson ville skapa små lådor som genererade bra ljud. 1974 lanserades resultatet av hans arbete i OD-11 Ortho. Det är den minsta designen i hans serie av högtalare och gör sig lika bra stående på golvet, i bokhyllan eller monterad på väggen. Designen karaktäriseras av rena linjer och möjligheten att kunna välja färg på kabinettet gör att den passar in överallt.

Spela musik närsomhelst, överallt

OD-11 är kompatibel med de flesta vanliga musiktjänster och gör det möjligt att spela upp musik var du än befinner dig. Högtalaren är portabel i sin design vilket gör den smidig att förflytta och ta med till exempelvis sommarstugan och lugn, har du ingen uppkoppling i stugan kan du ändå använda högtalaren tack vare offline-läget ”Cabin mode”. Koppla samman OD-11 med dina instrument, skivspelare, spelkonsoller eller TV och få en ljudupplevelse du inte kan vara utan.

Uppgraderad teknologi

En 100-watts Class-D-förstärkare och en inbyggd dator gör att OD-11 levererar varm och kraftfull musik. Den är också uppgraderad med en WiFi-teknik som tillåter dig att strömma musik oavsett enhet utan krångliga installationer. Välj att använda en högtalare eller koppla samman flera för att skapa ett multiroom-system. Den rekonstruerade OD-11 har gått från en tidlös klassiker till ett modernt musiksystem för alla.

Orthoplay – fjärrkontroll via en app

Appen Orthoplay ger dig möjlighet att styra dina högtalare via din mobila enhet. Den är anpassad för både iOS, Android och även som en universal webbapplikation. Det stilrena gränssnittet gör det enkelt för dig att skapa spellistor, kontrollera flera högtalare, växla mellan musiktjänster, analoga-/digitala ingångar och justera EQ m.m. Ett alternativ till orthoplay är annars den trådlösa volymkontrollen ortho remote (extra tillval). Vrid för att justera ljudet och tryck för att starta, pausa och byta låtar inom 20 meters avstånd från högtalaren.

Anslutningar

 • 3,5mm stereo ingång
 • Digital optisk ingång
 • WiFi
 • Bluetooth 4 LE

Levereras med

 • OD-11
 • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.