teenage engineering PO-133 Street Fighter + CA-X Red
teenage engineering PO-133 Street Fighter + CA-X Red
teenage engineering PO-133 Street Fighter + CA-X Red
Artikelnummer: 1050563

teenage engineering PO-133 Street Fighter + CA-X Red

PO-133 Street Fighter inkl. silikonfodral

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Paket inkl. silikonfodral
 • Microsampler med 40 sekunders minne och inbyggd mikrofon
 • Ljudsamlingar från klassiska spelet Street Fighter
1 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ändlösa ljudmöjligheter – direkt i din ficka

Pocket Operator från Teenage Engineering är en liten och portabel synth med ljud i studiokvalitet. Här får du möjligheten att skapa musik var du än är och samtidigt få en kontrollenhet som är kompatibel med din övriga musikutrustning. Det finns flera modeller att välja på, där varje enhet har sina egna, unika egenskaper och ljudslingor. De är alla kompatibla med varandra – använd enskilt eller starta ditt eget pocketband!

PO-133 Street Fighter

PO-133 är en microsampler med 40 sekunders minne med inbyggd inspelningsmikrofon och linjeingång för att skapa dina egna samples. PO-133 har Street Fighter-tema och levereras med samplingar baserade på den klassiska spelserien. Pocket Operators är små, ultraportabla musikenheter, med ljud i studiokvalitet och flexibilitet för att skapa musik när du är på språng. De är mycket prisvärda och kompatibla med en stor mängd övriga musikenheter på marknaden.

Fördelar

 • Paket inkl. silikonfodral
 • Microsampler med 40 sekunders minne och inbyggd mikrofon
 • Ljudsamlingar från klassiska spelet Street Fighter
 • Liten, ultraportabel musikenhet med ljud i studiokvalitet
 • Skapa musik när du är på språng
 • Prisvärd och kompatibel med övrig musikutrustning

Anslut till hörlurar eller ljudsystem

Skapa ljud från din Pocket Operator direkt genom den inbyggda högtalaren eller anslut den till dina hörlurar för att höra musiken i detalj. Vill du koppla ihop den med ditt högtalarsystem eller ljudsystemet på klubben går det precis lika bra.

När design möter kvalitet

En Pocket Operator är konstruerad på ett kretskort kombinerat med flera högkvalitativa komponenter. Komponenterna är placerade under en LCD-skärm vilket ger ett skydd och samtidigt fungerar skärmen som en högtalarbox. Tanken bakom enheten är att den ska vara kompakt och hållbar i sin design.

Levereras med

 • PO-133 Street Fighter
 • Silikonfodral CA-X röd
 • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.