Teradek Vidiu Go
Teradek Vidiu Go
Teradek Vidiu Go

Teradek Vidiu Go

Vidiu Go

Artikelnummer: 1041428
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
19 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Smidig livesändning till Facebook och Youtube.

Vidiu Go gör det smidigt att liveströmma direkt till Facebook, Youtube m.fl. Enheten använder HEVC/H.265 H.264 och kan strömma både över ethernet, Wifi och via 3G/LTE med Vidiu Go Node (tillbehör). Node ger möjligheten till Bonding, där signalen från två stycken modem, wifi och ethernet kan slås samman för att ge högre pålitlighet och högre dataöverföring. Tack vare användningen av både H.265 och H.264 kan du anpassa datamängden till uppkopplingen. Ett inbyggt batteri låter dig växla strömkälla utan att enheten stängs av.  Via Core och Sharelink kan du även sända till flera plattformar samtidigt, perfekt för både entusiaster, frilansare och proffs.

Fördelar:

  • 1080p60
  • HEVC / H.264
  • Wifi och Etheret
  • 3G, LTE/4G via Vidiu Node
  • Cellular Bonding (kräver Core eller Sharelink)
  • Strömförsörjs via USB-C
  • HDMI och SDI-ingång

OBS: Vidiu Go Node säljs separat.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.