Vidiu Go

Teradek Vidiu Go

Artikelnummer: 1041428
18 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smidig livesändning till Facebook och Youtube.

Vidiu Go gör det smidigt att liveströmma direkt till Facebook, Youtube m.fl. Enheten använder HEVC/H.265 H.264 och kan strömma både över ethernet, Wifi och via 3G/LTE med Vidiu Go Node (tillbehör). Node ger möjligheten till Bonding, där signalen från två stycken modem, wifi och ethernet kan slås samman för att ge högre pålitlighet och högre dataöverföring. Tack vare användningen av både H.265 och H.264 kan du anpassa datamängden till uppkopplingen. Ett inbyggt batteri låter dig växla strömkälla utan att enheten stängs av.  Via Core och Sharelink kan du även sända till flera plattformar samtidigt, perfekt för både entusiaster, frilansare och proffs.

Fördelar:

  • 1080p60
  • HEVC / H.264
  • Wifi och Etheret
  • 3G, LTE/4G via Vidiu Node
  • Cellular Bonding (kräver Core eller Sharelink)
  • Strömförsörjs via USB-C
  • HDMI och SDI-ingång

OBS: Vidiu Go Node säljs separat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.