Mirasol 2000 vätmedel 250ml

Tetenal Mirasol 2000 vätmedel 250ml

Artikelnummer: 313715
229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tetenal Mirasol 2000 Antistatic
Tetenal Mirasol 2000 Antistatic är ett svamp- och bakteriedödande vätmedel, som tar bort ytspänningen och statisk elektricitet och därmed motverkar tork- och dammfläckar på filmen. Mirasol 2000 kan även användas som "Glanzol" (Glansmedel) vid torkning av fiberpapper med glansplåtar. Mirasol 2000 spädes 1+400 för film(vätmedel) och 1+40 för fiberpapper (Glanzol). Flaskan innehåller 250 ml flytande koncentrat. Lång hållbarhet.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.