Mirasol 2000 vätmedel 250ml

Tetenal Mirasol 2000 vätmedel 250ml

Artikelnummer: 313715
229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tetenal Mirasol 2000 Antistatic
Tetenal Mirasol 2000 Antistatic är ett svamp- och bakteriedödande vätmedel, som tar bort ytspänningen och statisk elektricitet och därmed motverkar tork- och dammfläckar på filmen. Mirasol 2000 kan även användas som "Glanzol" (Glansmedel) vid torkning av fiberpapper med glansplåtar. Mirasol 2000 spädes 1+400 för film(vätmedel) och 1+40 för fiberpapper (Glanzol). Flaskan innehåller 250 ml flytande koncentrat. Lång hållbarhet.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.