Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning Velvet Mini 2 Power

TheLight LED-belysning Velvet Mini 2 Power

Artikelnummer: 1038144
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Regntålig 2x1 LED-belysning med 35º spridning

VELVET Mini 2 Power är en regntålig LED-panel för både AC-ström och batteridrift med V-lock batterier. Panelen är tillverkad i aluminium och har en robust design, passiv kylning och du kan ställa både färgtemperatur och ljusstyrka indivuduellt.

Fördelar:

  • DMX-RDM
  • Regntålig IP54-klass
  • Variabel färgtemperatur
  • Robust och portabel
  • V-lock och AC-ström

DMX-RDM

DMX-RDM via 5-pin XLR med master/slav-funktion låter dig länka flera paneler och kontrollera alla samtidigt utan att du behöver någon speciell kontroller.

Regntålig IP54-klass

Panelen går bra att använda både ute och inne då den är tålig för regn och går att använda med batteri.

Variabel färgtemperatur

Du kan ställa färgtemperaturen mellan 2700K till 6500K i steg om 100K för att anpassa panelen till din situation. Det finns även en knapp för att snabbt växla mellan 3200K och 5600K för att snabbt ställa in panelen på varmvitt eller dagsljustemperatur.

Robust och portabel

Velvet Mini 2 Power väger lite över tre kilo och är lätt att transportera. Aluminiumchassit gör panelen tålig och den passiva kylningen är helt tyst.

V-lock och AC-ström

Du kan strömförsörja din panel både via V-mount batteri och AC-ström beroende på vad situationen kräver. Batteri ingår ej.

Levereras med:

  • Velvet Mini 2 Power
  • Stativfäste
  • AC-adapter
  • Diffusor

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.