Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

4x5,65 Black Pro-Mist 1/4 glasfilter

Tiffen 4x5,65 Black Pro-Mist 1/4 glasfilter

Artikelnummer: 1043523
  • "Softar" hud och rynkor
  • Minskar högdragar
  • Sänker kontrasten

Välj variant

5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

 Minskar högdragar och reducerar kontrasten

Tiffen Black Pro-Mist hjälper till att minska högdragarna och samtidigt försiktigt sänka kontrasten. Filtret är speciellt användbart för att mjuka upp rynkor och andra skönhetsfläckar. Det är i huvudsak tänkt att användas i filmproduktion men fungerar även vid porträtt och mode-fotografering. Till skillnad från traditionella diffusions och soft-focus filter behåller Pro-Mist en stor mängd detaljer.

Fördelar:

  • Reducerar högdragar
  • Minskar kontrast
  • ”Softar” hud och rynkor

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.