Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

15 mm LWS rod lens support

Tilta 15 mm LWS rod lens support

Artikelnummer: 1027352
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Justerbart objektivstöd för 15mm Rod's

Tilta 15mm LWS är ett objektivstöd i snap-on modell som passar på 15mm rod. Stödet går att flytta ca 6,3mm och ca 22,2mm i höjdled. Utrustad med en 1/4"-20 för montering i stativfoten på objektivet och en hållare för objektiv som saknar stativfot.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.