Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ultrakompakt stativ perfekt för resan

Velbon Stativ Ultra UT 43DII

Artikelnummer: 1042476
  • Benen fälls upp mot mittpelaren för att minska den hopfällda längden till endast 29 centimeter på höjden
  • Maximal arbetshöjd på 155 centimeter, minimal höjd på 34 cm
  • Låg vikt och tålig aluminiumkonstruktion på 1146 gram
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Ultrakompakt stativ perfekt för resan!

UT-43D II har en unik design som låter dig vända stativbenen upp mot mittpelaren för att minska stavitet till endast 29 centimeter i hopfälld läge. Passar utmärkt i dom flesta kameraväskorna och ryggsäckar, och väger dessutom endast 1146 gram. Tack vare 6-sektioners konstruktionen fälls benen ut till ett fullhöjdsstativ på 5,3 gånger den hopfällda längden. 

Stativet levereras med ett fodral och Velbons QHD-43D, ett kulledshuvud med snabbplatta för enkel montering på din kamera. 
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.