Videostativ med panoreringshuvud

Velbon Videostativkit Videomate 438 Aluminium

Artikelnummer: 1018260
  • Smidig panorering och tilt-funktion
  • H-248 kan användas med lättare videokameramodeller
  • Perfekt för att kunna följa olika typer av motiv utan att få hackande panorering
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Videostativ med panoreringshuvud
Detta kamerastativ med panoramahuvudet PH-248 kan användas med alla videokameramodeller och i alla fotograferingsförhållanden för horisontalt läge. Du får en smidig panorering och til-funktion när stoppskruvarna är upplåsta. Detta stativkit är perfekt för att kunna följa olika typer av motiv utan att du får en hackande panorering.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.