Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativ Fat Gecko dubbel med sugkopp

Delkin Stativ Fat Gecko dubbel med sugkopp

Artikelnummer: 310211
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Delkin Fat Gecko Dubbel
Delkin "Fat Gecko Dubbel" har dubbla sugkoppar för montering av kamera eller videokamera på motorcyklar, personbilar, lastbilar eller andra släta ytor. Låsningen med sugkopparna är så stark så den klarar en kameravikt på ca. 2,5 kg. Nu kan alla foto- och filmentusiatser på ett snabbt och enkelt sätt skapa hätfiga foton eller filmer.

Eftersom både den ledade armen och kulleden kan roteras 360°, så kan man enkelt få kameran i rätt position för bästa kameravinkel. Kulleden har standard 1/4" kameragänga för montering av en kamera- eller videokamera.

"Fat Gecko Dubbel" har totalt fyra leder, vilket gör den enkel att montera på vindrutan, runt instrumentpanelen eller på andra ställen där ett vanligt kamerastativ inte går att använda. Detta är ett extremt kamerafäste för extrema situationer, som har fått utmärkelsen "DIMA Award winning accessory".

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.