Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Screen protectors

GoPro Screen protectors

Artikelnummer: 1029215
345 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Skydda displayerna på din GoPro Hero 5/6 Black

Dessa skärmskydd skyddar både den främre och den bakre displayen på din GoPro Hero 5/6 Black från smuts och repor. Dessutom motverkar skydden bländning och förbättrar sikten i ljusa miljöer och motljus. Skydden är mycket enkla att montera och ta bort.

Levereras med:

  • 5 pekskärmsskydd av plastfilm
  • 5 främre skärmskydd av plastfilm
  • Bakre skydd för The Frame (Hero 5/6 Black)
  • Putsduk av mikrofiber

Passar till:

  • GoPro Hero 5
  • GoPro Hero 6

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.