DJI Controller Cendence
DJI Controller Cendence
DJI Controller Cendence
DJI Controller Cendence
DJI Controller Cendence

DJI Controller Cendence

Controller Cendence

Artikelnummer: 1033929
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:

Cendence är en fjärrkontroll med inbyggd ljusstark LCD-monitor för DJI Inspire 2 och Matrice 200. Med sin modulbaserade lösning är Cendence framtidssäker och är kompatibel med tillbehör som DJI CrystalSky, DJI Tracktenna eller DJI Focus.

12 799 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

DJI Controller Cendence

Cendence är en fjärrkontroll med inbyggd ljusstark LCD-monitor för DJI Inspire 2 och Matrice 200. Med sin modulbaserade lösning är Cendence framtidssäker och är kompatibel med tillbehör som DJI CrystalSky, DJI Tracktenna eller DJI Focus

Fördelar:

  • Anpassningsbara knappar, spakar och rattar.
  • Kompatibel med externa tillbehör
  • SDI och HDMI-utgångar
  • LCD-display
  • Dual Operator Mode
  • Utbytbara batterier

Med Cendence har du möjlighet att ställa in fjärrkontrollen som du själv vill, men egna funktioner för olika knappar. För snabba justeringar kan du skapa genvägar som ger tillgång till en viss grupp av inställningar eller snabbt komma åt inställningar du ofta använder. Genom att hålla ner en knapp och vrida på inmatningshjulet kan du snabbt komma åt inställningar som slutartid, ISO, bländare och kontroll av Gimbal'en.

Praktiska tillbehör gör Cendence enkel men kraftfull. Med CrystalSky Mounting Bracket kan du montera på DJI CrystalSky monitor och via CAN-porten kan du koppla in DJI Focus eller DJI Tracktenna. Från SDI och HDMI-utgångarna får du möjlighet att skapa en livesändning av videomaterialet.

LCD-displayen på Cendence ger dig hela tiden information om exponering, flygstatus,  batteristatus i både drönare och fjärr, signalstyrka och liknande. Du kan köra Cendence i Dual Operator Mode som både Master och Slave tillsammans med en annan Cendence eller Inspire 2 kontroll.

Cendence använder utbytbara batterier, samma typ som finns i ClearSky monitorn. Du kan även ladda Cendence via laddporten.

OBS! För att montera en Crystal Sky monitor på Inspire 1, Phantom 4, Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced eller Matrice fjärrkontroll krävs DJI CrystalSky Remote Controller Mounting Bracket

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.