DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
Artikelnummer: 1059268

DJI RC Motion 2 Controller

Kraftfull handkontroll som ger en helt ny känsla i din flygning

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Upplev en ny känsla i din flygning
  • Kompakt handkontroll
  • Manövreras med dina handrörelser
2 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Den kraftfulla och intuitiva DJI RC Motion 2 ger bekväm och lyhörd kontroll, vilket gör att även nybörjare snabbt kan njuta av det roliga med rörelsebaserad flygkontroll. Med rörelseavkänningsteknik kan du styra flygriktningen med bara en lätt vridning av handleden. Tillsammans med joysticken kan du enkelt navigera, manövrera och utforska himlen på ett helt unikt sätt. När den används tillsammans med DJI Avata och DJI Goggles, kommer drönarens flygriktning att reagera på dina handrörelser, vilket ger en uppslukande flygupplevelse.

Fördelar

  • Upplev en ny känsla i din flygning
  • Kompakt handkontroll
  • Manövreras med dina handrörelser

Multifunktionell och intuitiv

DJI RC Motion 2 är byggd för långvarig användning. Gaspedalen, lägesknappen, låsknappen och många av DJI RC Motion 2:s andra funktioner är optimerade för enhandsanvändning.

Flervägsdrift

Höjd- och riktningskontroll är ännu smidigare med DJI RC Motion 2:s uppgraderade joystick. Starta och landa med exakt noggrannhet och rikare dynamisk rörelse, och tackla till och med mer komplexa flygmanövrar än tidigare. Gaspedalen har en ny backfunktion som gör att du kan flyga bakåt i trånga situationer. Backa bara tillbaka samma som du flög in och undvik en snäv U-sväng. FN-ratten gör det enkelt att justera ISO, slutaren och andra kameraparametrar.

Levereras med

  • DJI RC Motion 2 Controller
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.