DJI Mini 2 laddningshub tvåvägs
DJI Mini 2 laddningshub tvåvägs

DJI Mini 2 laddningshub tvåvägs

Mini 2 laddningshub tvåvägs

Artikelnummer: 1049837
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Ladda tre batterier i följd
  • Enkel, elegant och funktionell design
  • Fungerar också som powerbank för dina USB-enheter
499 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mini 2 laddningshub tvåvägs

Maximera din laddning med denna hubb för DJI Mini 2. Med en enkel, funktionell och elegant design laddar du tre batterier i följd, så att du alltid är redo för din nästa flygtur. Hubben kan också användas som en powerbank för att ladda externa enheter via USB, t.ex. din fjärrkontroll eller mobiltelefon.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.