Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Laddningsstation till DJI Mavic Mini

DJI Mini Two-Way Charging Hub

Artikelnummer: 1046354
  • Går att använda som Powerbank
  • Ladda upp till tre batterier i följd
  • Laddar tre batterier på 270 minuter
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Laddningstation för DJI Mavic Mini

Laddningsstation för batterier som passar drönaren DJI Mavic Mini som kan ladda upp till tre batterier i följd. För att ladda alla batterierna tar det 270 minuter med en DJI 18 W USB-laddare. Det kan också användas för att lagra och transportera batterier. Du kan även använda den som powerbank för att ladda din mobila enhet eller fjärrkontroll.

Fördelar

  • Går att använda som Powerbank
  • Ladda upp till tre batterier i följd
  • Laddar tre batterier på 270 minuter

Levereras med

  • DJI Mini Two-Way Charging Hub

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.