Undervattensdrönare

En undervattensdrönare fångar livet under ytan på film och kort. De kallas ibland för ROV som står för Remotely Operated Underwater Vehicle och kan användas för att fånga dina dykäventyr eller för inspektioner under vattenytan. Vi har undervattensdrönare från Chasing och Qysea i flera olika modeller med olika funktioner. Köp direkt online.

22 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Drönare
Filtrering
Varumärken
Bildsensorstorlek
Sensortyp
Intern upplösning 4K
Intern upplösning full HD
Intern inspelningscodec
Upplösning stillbild
Lägsta arbetstemperatur
Högsta arbetstemperatur
Batterityp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.