KH20x6,4 KRS

Canon KH20x6,4 KRS

Artikelnummer: 302291
89 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lätt vidvinkelobjektiv för portabla applikationer 

Canon KH20x6,4 KRS är ett portabelt vidvinkelobjektiv för HDTV-produktion. Med sin kompakta och lätta design, och en utmärkt vidvinkel på nästan 60 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för professionella miljöer som kräver stor mobilitet, breda vidvinklar och HD-bild fri från linsförvrängningar.

  • HD-bild
  • Bred vidvinkel
  • Internal fokus
  • Ekologisk och ergonomisk design

Högupplösta bilder

Objektivet har högt MTF över hela bildplanet, minimering av kromatisk aberration och maximering av bildkontrast. Tillsammans med hög kontrast och skärpa ger detta levande och klar HD-bild.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 60 grader, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Internal fokus

En fokusinnovation från Canon som använder ett flytande optiskt system för att bättre kontrollera kromatiska aberrationer.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.