Artikelnummer: 307027

Fujinon Objektiv ZA17x7.6BERM

Objektiv ZA17x7.6BERM

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
93 000 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Fujinon presenterar en ny serie s.k. Entry Level HD objektiv för 2/3” kameror: ZA

Framtagen för tillmötesgå den nya generationens HD kameror, som har ett betydligare lägre pris än de första generationens kameror. Att göra tillsvarande billiga HD objektiv är däremot ingen enkel match eftersom råvaror och manuell arbete inte har blivit billigare.

Fujinon har valt att dels skära lite i deras marknadsledande stora zoomomfång, samt lägga produktionen av dessa objektiv i större serie som resulterar i en betydlig kostnadseffektivisering. De vill INTE tumma på varken råmaterialet (glaset - som naturligtvis är extra viktigt när det gäller HD objektiv), stomme eller övrig funktioner som t.ex. deras prisbelönta DigiPower modulen.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.