Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hoodie 4X-Large Digital Camo 178-197 mm

LensCoat Hoodie 4X-Large Digital Camo 178-197 mm

Artikelnummer: 1006416
295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lens Coat Hoodie 4X-Large
LensCoat Hoodie är framställt av 100% tät neopren och skyddar den främre delen av ditt objektiv från smuts, damm, fukt och stötar. Skyddet är även förstärkt med en löstagbar skiva gjord av hårdplast och fast skum som skyddar objektivets glas från skador. Hoodie är enkel att montera och fästs runt objektivets motljusskydd oavsett åt vilket håll det sitter.

Hoodie 4X Large passar till motljusskydd med en diameter på 178-197 mm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.