Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MK3.1 4-Axis Wireless Lens Controller

Teradek MK3.1 4-Axis Wireless Lens Controller

Artikelnummer: 1043229
20 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

4-Axis Controller ger dig extra exakt kontroll över objektivet med fyra axlar och ett robust chassi.

Dess trådlösa FHSS-system skär effektivt igenom den tuffaste störningen och överför latensfria kommandon över 2,4 GHz-bandet på upp till nästan 1,5 km. På toppen av kontrollenheten finns en OLED-skärm med intuitivt menysystem för kalibrering och referens, medan kontrollens baksida har ett avtagbart Canon LP-E6-batteri, som erbjuder upp till 36 timmars kontinuerlig driftstid.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.