Pan/tilt-kameror

PTZ står för Pan Tilt Zoom. Det är en fjärrstyrd kamera som inte behöver bemannas utan kan styras antingen via mjukvara eller med en fysisk kontroll. Det ger dig möjligheten att styra flera kameror från samma kontroll och på ett enkelt sätt höja nivån på din produktion. Köp PTZ-kamera från kända varumärken som Canon, Panasonic, Sony, Minrray med flera.

68 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Videokamera
Varumärken
Bildsensorstorlek
Intern upplösning 4K
Videoutgång
Mikrofoningång
Färg
Inre upplösning Full HD
Trådlös kommunikation
Bildstabilisator
Externt videoformat
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.