Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

GY-HM180E

JVC GY-HM180E

Artikelnummer: 1041829

Kompakt handkamera från JVC med 4K UHD. Med 3G-SDI och 12 gångers optisk zoom tillsammans med JVC:s Dynamic Zoom passar den perfekt för livestreaming av till exempel sportevent eller föreläsningar.

19 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

JVC GY-HM180E

Kompakt handkamera från JVC med 4K UHD. Med 3G-SDI och 12 gångers optisk zoom tillsammans med JVC:s Dynamic Zoom passar den perfekt för livestreaming av till exempel sportevent eller föreläsningar.

4K Ultra HD

 

Professionella videoanslutningar

GY-HM180 har anslutningar för 3G-SDI för långa kabeldragningar, som passar dig som vill ha en säker och stabil anslutning på upp till 100m räckvidd, för anslutning till recorder eller bildmixer. Kameran har även HDMI och bägge anslutningarna kan användas samtidigt.

 

The GY-HM180 is a full-featured compact 4K Ultra HD camcorder, featuring a 3G-SDI output. It has professional audio connectivity and is capable of shooting 4:2:2 full HD at 50Mbps, plus you can output live 4K via HDMI. The GY-HM180’s integrated 12x optical zoom lens and 4K CMOS sensor deliver razor-sharp 4K Ultra HD recordings directly to SDHC/SDXC memory cards, plus its small size allows you to shoot in venues unsuitable for larger cameras.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.