Hollyland Mars M1 Enhanced
Hollyland Mars M1 Enhanced
Hollyland Mars M1 Enhanced
Hollyland Mars M1 Enhanced
Hollyland Mars M1 Enhanced
Hollyland Mars M1 Enhanced
Hollyland Mars M1 Enhanced
Artikelnummer: 1061544

Hollyland Mars M1 Enhanced

Allt-i-ett-enhet som fungerar som sändare, mottagare och monitor

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • TX, RX och Monitor – Allt i ett
  • 1 000 nits ljusstyrka
  • 5-tums touchscreen
6 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mars M1 Enhanced är en mångsidig trådlös monitor som integrerar sändare, mottagare och övervakningsfunktioner i en enda lösning. Den 5,5-tums touchskärmen med banbrytande fördelar som exakt färgkalibrering och Rec. 709-färgrymd levererar en trevlig övervakningsupplevelse med professionella bildanalysfunktioner. En imponerande LOS-räckvidd på upp till 150 meter och låg latens på endast 0,08 sekunder ger otrolig flexibilitet och säkerställer sömlös övervakning utan märkbar fördröjning.

Fördelar

  • TX, RX och Monitor – Allt i ett
  • Revolutionerande operativsystem
  • 1 000 nits ljusstyrka
  • 5-tums touchscreen
  • 150 meter LOS-räckvidd
  • 0,08 sekunders låg latens

TX, RX och Monitor – Allt i ett

Mars M1 Enhanced trådlös överföringsmonitor är en kraftfull och omfattande lösning för alla dina övervakningsbehov. Eftersom den är en allt-i-ett-enhet som integrerar funktionerna hos en sändare, mottagare och monitor i en enda lösning kan du smidigt växla mellan sändar- och mottagarlägen på dess inställningssida. Dessutom kan en enda Mars M1 Enhanced-sändare enkelt ansluta till upp till två mottagare eller fyra mobilappar.

Den här enheten är utformad för att enkelt kunna arbeta med Mars Pro-serien och Mars 4K-videotransmissionssystem. Den här kompatibilitetsdesignen minskar behovet av flera separata enheter, vilket gör installationen enklare och ger en mer strömlinjeformad och effektiv upplevelse.

Responsiv 5,5-tums LCD-touchscreen

Mars M1 Enhanced har en mycket responsiv 5,5-tums LCD-touchscreen som stöder HDR-övervakning och erbjuder en anmärkningsvärd ljusstyrka på upp till 1 000 nits för att säkerställa utmärkt synlighet även utomhus.

HDMI & SDI-stöd

Med stöd för decimal bildfrekvens stöder Mars M1 Enhanced även 4K/30fps HDMI-ingång och loopout för utökad anslutning och kompatibilitet. Dess SDI-ingång ger också omfattande anslutningsalternativ för att tillgodose en allt bredare uppsättning professionella videoproduktionsbehov.

Revolutionerande operativsystem

Drivs av Hollylands banbrytande operativsystem erbjuder Mars M1 Enhanced en omfattande uppsättning avancerade övervakningsverktyg, såsom waveform, vectorscope, zebra, aspektpunkt, anamorfisk desqueeze, korsmönster med mera. Varje verktyg ger dig fullständig kontroll över din bild och erbjuder möjlighet att finjustera varje tagning efter dina specifika preferenser.

Levereras med

  • Mars M1 Enhanced 5,5-tums trådlös sändningsmonitor
  • Mars M1 Capsule Antenn x2
  • Mars M1 härdat glas skärmskydd
  • Typ-C OTG-omvandlare
  • D-Tap till låsbar DC-strömadapterkabel
  • Mars M1 Enhanced användarmanual
  • Mars M1 Enhanced snabbguide
  • Garantikort
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn