Blackmagic Design Videohub 80x80 12G
Blackmagic Design Videohub 80x80 12G
Blackmagic Design Videohub 80x80 12G
Artikelnummer: 1060829

Blackmagic Design Videohub 80x80 12G

Avancerad 12G-SDI videorouter som stöder SD, HD och Ultra HD

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Stödjer SD, HD och Ultra HD
  • LCD-skärm med livevideo och etiketter
  • Inbyggd kontrollpanel med direktknappar
134 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Blackmagic Videohub 80x80 12G är en större 80x80 12G-SDI-router som låter dig ansluta och rikta valfri kombination av SD-, HD- och Ultra HD-signaler på samma router samtidigt. Den har en frontpanel med genvägsknappar, en LCD-skärm som kan visa etiketter eller livevideo, en bearbetad metallvredknopp för att bläddra bland videokällor, referensanslutningar och redundant strömförsörjning.

Fördelar

  • Massiv 80x80 12G-SDI videorouter
  • Nollfördröjning 12G-SDI stöder SD, HD och Ultra HD upp till 2160p60
  • Inbyggd kontrollpanel med direktknappar och spinnknapp för kontroll
  • LCD-skärm med livevideo och etiketter för visuell riktningskontroll
  • SDI-reklockning på samtliga 12G-SDI-ingångar
  • Fungerar med Videohub Master Control Pro och Videohub Smart Control Pro kontrollpaneler
  • Stödjer Videohub Software Control för Mac, Windows och iPad
  • Inkluderar gratis SDK för integration i sändningsautomatiseringssystem
  • 2 x 100 - 240V AC-strömanslutningar för redundans
  • Ethernet för fjärrkontroll från extern hårdvara eller mjukvarukontrollpaneler
  • Lokaliserad för 13 populära språk

Anslut all din SDI-utrustning till routern

Blackmagic Videohub 12G eliminerar kabelröran eftersom du kan ansluta all din SDI-utrustning till routern och sedan göra anslutningar elektroniskt. Du behöver inte komplicerade systemdiagram för din studio eftersom du kan ansluta valfri videoingång till valfri videoutgång, eller till och med en enda videoingång till flera videoutgångar. Det innebär att skärmar kan visa vilken källa som helst i studion. Du får total flexibilitet för att hantera konstant förändring eller till och med nödsituationer. Det låter dig använda flera HyperDeck-inspelare för redundans i mästarkopiering. Du kan även rikta video till flera streamingprocessorer för alla deras sändningsplattformar. Blackmagic Videohub 12G är också utmärkt för att lägga till extra ingångar i en ATEM-switcher.

Stöder valfri kombination av SD, HD och Ultra HD

Den massiva 80x80-modellen med nollfördröjning 12G-SDI videorouter stöder valfri kombination av SD, HD och Ultra HD på routern samtidigt. Den har en kontrollpanel på fronten, reklockning och extern Ethernet-kontroll.

Användarvänlig design

Den inbyggda kontrollpanelen på fronten låter dig rikta video, så du får den perfekta lösningen för liveproduktionsställen som inte har plats för extra maskinvarupaneler. Frontpanelen liknar en Videohub Master Control Pro och har en spinnknopp för bläddring, direktknappar för snabbhet och en LCD för visning av etiketter. Eftersom panelen är inbyggd i routern kan du också se livevideo på LCD-skärmen. LCD-skärmen har även menyer som låter användare ändra routerinställningar.

Inbyggd LCD-skärm för att få livevideo från alla dina routeringångar

Med en inbyggd LCD-skärm kan Blackmagic Videohub 12G visa dig livevideo av alla dina routeringångar. Det innebär att du kan se alla routeringångar som livevideo innan de ändrar en rutt. Nedanför den livevideo som visas finns även etiketter för att underlätta identifieringen av den ingång som du tittar på. Vad detta innebär är att du kan bläddra upp och ned bland routerkällorna i alfabetisk ordning och se varje ingång som livevideo, även om ingångarna är av olika video-standarder. Tänk dig att bläddra genom sina anslutningar medan de visas som livevideo på LCD-skärmen. Dessutom, i bärbara utrustningsställ där utrymmet är begränsat, innebär den visuella routningen att du kan se videoingångar utan att behöva lägga till en extern SDI-monitor.

Avancerade 12G-SDI-anslutningar

Alla modeller av Blackmagic Videohub 12G har avancerade 12G-SDI-anslutningar som är multirate så de stöder valfri SD-, HD- och Ultra HD-videoformat upp till 2160p60 och kommer att ansluta till all utrustning med SD-, HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI och 12G-SDI. Dessutom stöder Blackmagic Videohub 12G även ruttering av valfri video-standard på samma router samtidigt. Det innebär att på 80x80-modellen kan du rikta upp till 80 olika videosignaler till 80 utgångar samtidigt. Med 12G-SDI får du Ultra HD med hög bildfrekvens via en enda BNC-anslutning som även passar till all deras vanliga HD-utrustning. Med 12G-SDI får du en framtidssäker teknologi som ansluter till utrustning de har nu och i framtiden.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn