Energizer Batteri ultimate lithium AA/LR6 4-pack

Energizer Batteri ultimate lithium AA/LR6 4-pack

Batteri ultimate lithium AA/LR6 4-pack

Artikelnummer: 315331
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • 4-pack
  • Fritt från kvicksilver och kadmium
119 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Energizer Ultimate Lithium AA 4-pack
Idealiskt för GPS, walkie talkie, bärbara spel och PC accessoarer, digitalkameror (x7 fler bilder). MP3 spelare (x4.5h jämfört med alkaline) och CD-spelare (x3.5 jämfört med alkaline). Väger 33% lättare än vanliga alkaliska batterier. Klarar extrema temperaturer mellan -40 till +60 grader C. Läcker inte med en design som förhindrar läckage. Fritt från kvicksilver och kadmium. 15 års livslängd.

Rekommenderas ej att användas tillsammans med Canonblixtar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.