BP-U60 6700mAh Proline batteri + dubbelladdare

Jupio BP-U60 6700mAh Proline batteri + dubbelladdare

Artikelnummer: 1050675
  • Paket med batteri och dubbelladdare
  • Kapacitet på 6700mAh, 96.5Wh, 14,4V

Välj variant

2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Batteri BP-U60 Proline + dubbelladdare

Att ha flera fulladdade batterier redo är aldrig fel. Här får du en dubbelladdare med batteri som har en lång livslängd tack vare dess högkvalitativa battericeller. Ladda dina batterier snabbt och effektivt med den medföljande dubbelladdaren – Färdigt batteripaket med dubbelladdare.

Fördelar

  • Paket med batteri och dubbelladdare
  • Kapacitet på 6700mAh
  • Tre års garanti
Du kan välja mellan två varianter av detta paket antingen med ett eller två batterier. Du väljer enkelt genom att trycka på rutorna med bilderna på ett respektive två batterier.

Levereras med

  • Jupio BP-U60 6700mAh Proline Sony Batteri
  • Jupio Duo Charger Sony BP-U
OBS Dubbelpaketet innehåller två batterier och en dubbelladdare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.