Powerbank

Att hitta ett vägguttag när ditt batteri är slut är inte helt enkelt och problemet kan bli lätt löst av du köper en powerbank. En powerbank är en portabel laddare som drivs av ett eller flera batterier, med en powerbank kan du helt enkelt ladda din utrustning varsomhelst och närsomhelst. Vi hare varumärken som GP, GoPro, Jupio, xtorm, Sony med flera, köp din powerbank online eller i butik!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.