Putsdukar

Köp putsduk hos oss, online eller i butik! Damm, skräp och andra små partiklar är något de flesta fotografer inte vill vara med om eftersom kameran och dess tillbehör är väldigt känslig. Till skillnad från en vanlig tygbit i bomull så är putsduken tillverkad i ett mjukt och absorberande material av mikrofiber. Putsduken har egenskapen att den kan "lyfta" bort smuts och framförallt fetter från frontlinsen på ett sätt som är svårt att uppnå med andra material. En putsduk bör finnas i alla fotografers kameraväska för att snabbt och enkelt kunna göra rent din utrustning på plats men också i förebyggande syfte.

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.