Bordsstativ

Bordsstativ är ett mindre kamerastativ och lätta att ta med när du är på resande fot, de passar utmärkt för mobiler, kameror eller lättare systemkameror. Köp ditt stativ online eller i butik, vi har flera olika modeller och varumärken så som Manfrotto, Joby, Shoulderpod med flera. Maila oss gärna på kundcenter om du önskar vår hjälp!

38 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Filtrering
Varumärken
Stativhuvud
Max höjd
Vikt

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.