Bordsstativ

Bordsstativ är ett mindre kamerastativ och lätta att ta med när du är på resande fot, de passar utmärkt för mobiler, kameror eller lättare systemkameror. Köp ditt stativ online eller i butik, vi har flera olika modeller och varumärken så som Manfrotto, Joby, Shoulderpod med flera. Maila oss gärna på kundcenter om du önskar vår hjälp!

12 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Material
Stativhuvud
Max belastning
Max höjd
Lägsta höjd
Vikt
Stativhuvud
Material
Max höjd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.