Bordsstativ Gorillapod 500

Joby Bordsstativ Gorillapod 500

Artikelnummer: 1036052
379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Stativ med böjbara ben och kulled

Det flexibla och lätta stativet GorillaPod 500 erbjuder alla de olika inställningsmöjligheterna som föregångaren hade plus en ny kulled som kan vinklas i 90°.

Fördelar:

  • Stabil
  • Flexibel
  • Utvecklad
  • Mångsidig
  • Portabel
  • Stark

Flexibel

Tillåter snabba ändringar samtidigt som de flexibla benen kan fästas runt objekt för obegränsade möjligheter och komposition

Utvecklad

Stativhuvud i rostfritt stål som kan vinklas 90°, vilket är perfekt för porträtt- eller landskapslägen

Mångsidig:

Anslut kompaktkamera, belysning, mikrofon, Pico projector, actionkamera, högtalare eller andra enheter som väger upp till 500 gram och har ett 1/4"-20 stativfäste

Portabel:

Kompakt och lätt som som får plats i fickan, handväskan eller ryggsäcken

Stark:

Klarar av enheter som väger upp till 500 gram

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.