Stativkit VR Mini

Manfrotto Stativkit VR Mini

Artikelnummer: 1036564
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativkit VR Mini 

Manfrotto VR Stativkit Mini Aluminium är väldigt litet och lätt, och alltid redo att stödja en liten 360-kamera. Kitet består av ett bordstativ och en liten mittpelare: båda är gjorda av robust, stark aluminium, vilket gör stativet tåligt för sin kompakta storlek. Kitet har en nyttolast upp till 2 kg. Den har robusta ben med säkert greppande fötter för stabilitet. Tack vare den medföljande adaptern kan anslutningen på toppen enkelt bytas från ¼ "till 3/8", beroende på vilken typ av enhet som används.

Fördelar:

  • Kompakt, lätt och alltid färdigt kit för små 360-kameror
  • Kraftigt aluminiumstativ och 2-sektions förlängning
  • Stöder en nyttolast på 2kg
  • Fälls ihop lätt för att passa i en ficka
  • Adapter 3/8'' till 1/4'' ingår

[TEXT1020994805]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.