Enbensstativ

Ett enbensstativ kallas även för monopod som du använder som stöttepelare när du fotograferar. Det är smidigt att ta med sig och används ofta i sportsammanhang. Varumärken som Manfrotto, Gitzo, Benro tillsammans med många andra kan du köpa här online eller i butik, maila oss gärna på kundcenter om du önskar vår hjälp!

24 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Filtrering
Varumärken
Material
Max höjd
Stativhuvud
Max belastning
Stativfot
Vikt
Min höjd
Bensektioner
Låstyp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.