Enbensstativ

Ett enbensstativ kallas även för monopod som du använder som stöttepelare när du fotograferar. Det är smidigt att ta med sig och används ofta i sportsammanhang. Varumärken som Manfrotto, Gitzo, Benro tillsammans med många andra kan du köpa här online eller i butik, maila oss gärna på kundcenter om du önskar vår hjälp!

27 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Filtrering
Varumärken
Material
Max höjd
Stativfot
Stativhuvud
Max belastning
Låstyp
Vikt
Min höjd
Bensektioner
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.