Ultraportabelt enbensstativ

Manfrotto Enbensstativ Compact Action Svart

Artikelnummer: 1013544
  • Ergonomiskt grepp av mjukt material och en handledsrem
  • Den är gjord i aluminium och är väldigt lätt
  • Perfekt att lägga i väskan och ha med ut på en heldag med kameran
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Detta extremt portabla enbensstativ från Manfrotto har ett ergonomiskt grepp av mjukt material och en handledsrem som gör det säkrare att transportera stativet. Den är gjord i aluminium och är väldigt lätt. Perfekt att lägga i väskan och ha med ut på en heldag med kamera.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.