Ett enbensstativ är perfekt för foto och film

Sirui Enbensstativ P-324SR kolfiber 4-delat

Artikelnummer: 1033899
  • Lätt att bära med sig och det går snabbt att ställa in
  • Idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen
  • Tre robusta, nedfällbara fötter, som ger stabilitet och flexibilitet
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sirui P-324SR

Ett enbensstativ är perfekt för fotografering med långa teleobjektiv eller vid fotografering i sämre ljusförhållanden men då du inte kan använda ett trebensstativ. Enbensstativet är lätt att bära med sig, går snabbt att ställa in och är idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen.

Detta stativ har tre robusta, nedfällbara fötter, som ger stabilitet och flexibilitet som inte är möjligt med vanliga enbensstativ! Med fötterna kan du göra 360 graders panoreringar i alla riktningar och du kan även skapa ytterligare stabilitet genom att ställa dig på dem. Fötterna kan ersättas med en rostfri spikfot, för användning utomhus.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.