Reprostativ RS1 med kameraarm RT1

Kaiser Reprostativ RS1 med kameraarm RT1

Artikelnummer: 1025788
8 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Reprostativet RS1 har en icke-reflekterande mattgrå skiva med ett tryck rutnät. Fötterna är justerbara och basen har ett inbyggt vattenpass vilket gör att du kan ställa in det för att passa underlaget. Den kraftiga pelaren av svart aluminium har cm- och tumskala samt en inbyggd fjäderupphängning och handvev, vilket gör att pelarsläden enkelt och smidigt kan höjas och sänkas. För reproduktion av riktigt stora bilder, så kan pelaren enkelt vändas 180°-grader.

Fördelar 

  • Perfekt för att reproducera & digitalisera fotografier & negativ
  • Pelare av svart aluminium har cm- och tumskala
  • Inbyggd fjäderupphängning och handvev
  • Fötterna är justerbara och basen har ett inbyggt vattenpass
Med ett reprostativ kan du reproducera eller digitalisera fotografier, negativ på ett smart och enkelt sätt. Kameran hamnar rakt över motivet och parallellt med bottenplattan. Reprostativet levereras med kameraarmen RT1 som har två monteringsalternativ så att du kan fästa din kamera horisontellt eller vertikalt. Kamerarmen kan låsas i vilken position som helst och är tiltbar för fotografering av vertikala objekt.

Levereras med

  • Reprostativ RS1
  • Dammhuv
  • Kameraarm RT1
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.